ParlamentBLOG
A gárdisták itt, de én hol vagyok?!

Ab gyár paritáson éreztem én mindig is a csontjaimban, hogy a párhuzamos valóságokról szóló tézisek igazak, de sosem reménykedtem abban, hogy valaha át is élhetem a „csúszás” kalandját. De mégis! Olyan világba kerültem, ami bár döbbenetesen hasonlít az enyémhez, mégsem ugyanaz. Olyanba, ahol gárdisták vannak a parlamentben, de az MSZP nem rendez azonnal nemzetközi sajtótájékoztatót a fasisztonácioid barnaesőioid fideszjobbiktengelyoid ellen. Pedig ebben a furcsa világban nem is akármelyik gárdista trappolt szemben velem a folyosón: Kiss Róbert, az über-gárda-kapitány.

A rovásíró tinilányok bálványa ott kvaterkázott civilben – micsoda rózsaszín ing volt az OMG – Vona Gábor pártelnökkel, legalább negyed órán keresztül és senki még csak meg sem szólalt az ügyben. Pedig még valami papírok is voltak a kezükben, és nagyon kis bizalmaskán trécseltek. Hatalmas csend. Pedig hát a két szememmel láttam, ahogy Kovács László "szép" csattos cipőjében elbattyog mellettük. Meg hát amúgy is, ki hinné azt el, hogy az MSZP-sek nem vették észre, hogy két legnagyobb mumusuk épp az ő folyosójukon van. De nincs sajtótájékoztató. Ráadásul volt ottan másik "ellen" is: Reiner Péter, a „zsidó gárdista” is tiszteletét tette. Arra se mukkantak.

Szóval akkor ismétlem: épp egy olyan világban vagyok, ahol két gárdista futkorász’ a Házban, és a szocik nem hallatják elérzékenyült sikítófrász hangjaikat. Amit nemrég még akkor is tornáztattak, ha valamelyik gárdista az utcára kilépett.

Ha a szocialistákban már ebben az egy témában sem lehet bízni, akkor ez biztos nem az én világom. Quinn, segíts!

{ komment (0) } { permalink }  
Hozzászólások
 
Nekem is lenne ehhez egy-két szavam.
 

 
 
© parlamentblog.hu
Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

Reklámozz minket!
Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.